Ενημέρωση COVID-19

Η εταιρεία μας έχει πάντα στο επίκεντρο την ασφάλεια των καταναλωτών, αλλά και των εργαζομένων μας. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε την εξάπλωση του ιού COVID-19 και τον αντίκτυπο του σε όλο τον κόσμο. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είμαστε αφοσιωμένοι στην ασφάλεια του καθενός γύρω μας και την προστασία όλων μας.

Tο κατάστημα μας θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες (μεταξύ ωρών 8:00 - 17:00 καθημερινά). Πράττουμε ανάλογα με τις οδηγίες της κυβέρνησης για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του προσωπικού, αλλά και των πελατών μας, ακολουθώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες των κρατικών φορέων. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι πολύ σημαντική, αλλα η υγεία είναι το παν. Γι' αυτό τον λόγο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την παροχή υπηρεσιών μέσω δικτύου διανομής και έτσι μπορείτε να καταχωρείτε τις παραγγελίες σας χωρίς να έρθετε στο κατάστημα μας.

Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθούμε προσεκτικά κάθε εξέλιξη, διατηρώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εκτίμηση. Μείνετε ασφαλείς.

Η ομάδα Rainhawk


Είμαστε διαθεσιμοι για παραγγελίες κατ' οίκον στα τηλέφωνα (+357) 22456716, 99641136 (Πανίκος), 99624430 (Αντρέας), ή μέσω της online φόρμας παραγγελιών. Οι παραγγελίες θα εκτελούνται εντός της Λευκωσίας και για παραγγελίες άνω των €40 τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν.