Τα νέα μας

Ενημέρωση για τον COVID-19

24/03/2020

Η εταιρεία μας έχει πάντα στο επίκεντρο την ασφάλεια των καταναλωτών, αλλά και των εργαζομένων μας. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε την εξάπλωση του ιού COVID-19 και τον αντίκτυπο του σε όλο τον κόσμο. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είμαστε αφοσιωμένοι στην ασφάλεια του καθενός γύρω μας και την προστασία όλων μας.

Διαβάστε περισσοτερα εδώ

Κατ' οίκον παραγγελίες

24/03/2020

Είμαστε διαθεσιμοι για παραγγελίες κατ' οίκον στα τηλέφωνα (+357) 22456716, 99641136 (Πανίκος), 99624430 (Αντρέας), ή μέσω της online φόρμας παραγγελιών. Οι παραγγελίες θα εκτελούνται εντός της Λευκωσίας και για παραγγελίες άνω των €40 τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν.

Γιατί είναι σημαντικό ενά σύστημα άρδευσης;

28/01/2020

Η άρδευση είναι η διαδικασία της παροχής ελεγχόμενων ποσοτήτων νερού σε καλλιέργειες, σε κήπους, για χλοοτάπητες και τοπία. Αυτό γίνεται με σταγόνες, sprinklers κλπ, τα οποία ελέγχονται από ένα κεντρικό σύστημα ελέγχου, τον προγραμματιστή, με σειρά σωλήνων και ηλεκτροβαλβίδων. Η βασική χρήση του συστήματος γίνεται για την συντήρηση τοπίων, καλλιεργειών και για την εξομάλυνση των επιδράσεων της μειωμένης βροχόπτωσης. Η πολυπλοκότητα του συστήματος εξαρτάται από το μέγεθος αλλά και τα φυτά της εκμετάλλευσης. Η ομάδα μας μπορεί να οργανώσει, να σχεδιάσει, να εγκαταστήσει και να είναι δίπλα σας μετά την αγορά – για την εγγύηση της ομαλής και άρτιας επίδοσης του συστήματος.

Τι είναι το υπόγειο σύστημα άρδευσης;

27/01/2020

Το υπόγειο σύστημα άρδευσης χρησιμοποιεί θαμμένους σωλήνες drip, για τη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του ποτίσματος του χλοοτάπητα, μεσω της μείωσης των απωλειών που προκύπτουν απο την εξάτμιση. Η ευκολία της χρήσης του συστήματος αλλα και η εξοικονόμηση νερού σε συνδυασμό με άριστα αποτελέσματα κάνουν σχεδόν αναγκαία την εφαρμογή του σε κήπους.